UNA JORNADA PER A LA CONVIVÈNCIA

El proper 28 de setembre l’alumnat de l’ESO i 1r de Batxillerat de Florida Secundària farà una eixida de convivència emmarcada dintre del nostre Pla d’Acció Tutorial. Cadascuna de les activitats que els grups desenvoluparan tenen un objectiu comú: buscar la integració i la cohesió dels diferents grups-classe i potenciar les relacions interpersonals en entorns que permeten.

Els grups de 1r d’ESO visitaran l’Ullal de Baldoví i la Muntanyeta dels Sants, tot a Sueca, on aprendran a fer anellament d’aus i participaran de diferents jocs cooperatius. La cova del Bolomor, a La Valldigna, serà l’escenari en què els grups de 2n d’ESO descobriran el Paleolític antic al Mediterrani i a Europa en general i gaudiran de diferents activitats en grup. L’alumnat de 3r d’ESO practicarà diferents activitats aquàtiques en grups, com ara paddle surf i piragua amb el guiatge i la supervisió de monitors. Dènia serà l’entorn triat per als grups de 4t d’ESO, que realitzaran diferents activitats a la platja. I l’alumnat de 1r de Batxillerat farà una ruta de senderisme per l’aqüeducte de Peña Cortada i la ruta de l’aigua, situat als municipis de Xelva i Calles, una excursió en què hauran de posar en pràctica competències com ara el treball en equip, la comunicació efectiva, l’actitud positiva o la presa de decisions ètiques.

Esperem que el nostre alumnat gaudisca de l’experiència i pose en marxa les competències que dia rere dia aprenen a l’escola.