UNA MIRADA CAP AL FUTUR

Al llarg del matí del divendres 26 de gener el grup de PR4 de Florida Secundària hem visitat el Centre Integrat Públic de Formació Professional Auxiàs March ubicat en el carrer d’Àngel Villena de València. Allí Inma Samper, una de les orientadores del centre,  ens ha explicat  detalladament  un cicle formatiu de grau mitjà que volien conèixer:  CFGM Farmàcia i Parafarmàcia.

A partir de la informació que se’ns ha donat hem pogut saber quines característiques tenien els diferents mòduls dels dos anys que dura el cicle o del total de 2000 hores que cal cursar. Per exemple ens ha cridat l’atenció els mòduls d’Operacions bàsiques de laboratori i el de Fòrmules magistrals que necessiten coneixements de química un poc més elevats del que es dóna en ESO. Un altre mòdul que també ens ha cridat l’atenció ha sigut Anatomofisiología i patologies bàsiques on cal estudiar molts aspectes del cos humà.

Després de la xarrada informativa hem visitat les instal·lacions, hem vist els laboratoris i hem entrat a vàries classes  on veien el que estaven donant en eixe moment. L’orientadora i el professorat han sigut molt amables així que per moltes raons ha sigut molt interessant  aquesta visita,  tant per a  l’alumnat interessat per aquest cicle com per al que no.