V Congrés Científic de Florida Secundària

Des de l’assignatura de projecte de 3r ESO de Florida Secundària acabàrem el primer trimestre amb el repte d’organitzar el V CONGRÉS CIENTÍFIC DE FLORIDA SECUNDÀRIA.

Per participar, només cal que et pique la curiositat… T’has fet mai alguna pregunta de caire científic i no tens la resposta? Aquest és el teu espai!

Sabries dir per què tenim arrugues amb l’edat? Recordes quin va ser el primer medicament i si s’assembla als actuals? Creus que podem ser invisibles?…

A les tres matèries que composen el projecte de 3r (biologia, física i química i música), hem treballat el coneixement científic des del punt de vista de la divulgació. Com s’assabenta la comunitat científica (i la societat) dels avenços científics? Parlem de les publicacions i la necessitat del congressos de caire científic, desmitificant la ciència de bata blanca.

Per donar resposta als nostres neguits, l’alumnat organitzat per equips, ha aprofundit en la temàtica triada. Tots i totes elles han lliurat un treball de recerca, un article científic, un pòster i han elaborat un suport digital per tal de defensar el que havien aprés davant un tribunal expert (pertanyent a Florida Secundària i a Florida Universitària).

Ací teniu alguna mostra! Si en voleu més, ens trobem a la propera edició!