Visites especials

Durant aquestes setmanes hem començat a rebre les visites d’antics alumnes de Florida Secundària, ja estudiants de les universitats, cicles o professionals de diferents sectors, que ens han fet sentir molt orgullosos del nostre equip i del nostre projecte.

D’una banda, dintre del programa d’orientació de Batxillerat, antics i antigues alumnes especialitzats en disciplines diferents, a través de les carreres acadèmiques i professionals que han escollit, venen al centre (ho faran durant el segon i el tercer trimestre) per a contar a l’alumnat la seua experiència en aquests àmbits. Així, algunes de les experiències professionals i acadèmiques que hem rebut fins ara estan vinculades al món empresarial (ADE), a la sociologia i la psicologia, a les enginyeries, al dret o a la infermeria.

D’altra banda, hem comptat amb una experiència esportiva adreçada a l’alumnat de 3r d’ESO, que ha rebut nocions teòric-pràctiques sobre el voleibol amb la visita de la nostra exalumna i experta en aquest esport Anna Puchades.