L’alumnat de 4t ESO de Florida Secundària ha tancat el curs amb l’Acte de graduació a la Casa de la cultura d’Albal. Més de 350 persones van assistir a l’acte dividit en dos parts, una part més acadèmica i l’altra més musical i festiva.

A la primera part, l’equip de delegats i delegades, en representació de la resta de companys i companyes, van fer un repàs de les experiències viscudes al llarg dels quatre anys que han passat a Florida Secundària.

Per la seua part, l’equip de tutors/a va compartir anècdotes i van posar en valor tot allò treballat i après per part de l’alumnat, desitjant-los un bon futur en els camins que comencen.

 La part més emotiva de l’acte va ser el reconeixement a l’alumnat per seu esforç i la titulació del graduat en l’ESO. Posteriorment es va fer entrega de les mencions honorífiques, els expedients acadèmics i les matricules d’honor. L’alumnat va rebre un detall subvencionat per l’AMPA. 

L’acte finalitzà amb el musical Queen representat per l’alumnat de 4t ESO, principalment format per aquell que cursava l’optativa de música.