Iniciem el curs amb ganes de trobar-nos i acollir a les persones que s’incorporen per primera vegada a la nostra comunitat educativa.

Dijous 8 de setembre l’equip de tutories de 1rESO va celebrar les assemblees d’inici de curs amb les famílies de l’alumnat que comença etapa al centre. Els tutors i tutores van presentar el projecte de Florida Secundària, van explicar la nostra manera d’acompanyar l’alumnat i van transmetre a les famílies el goig de comptar amb elles en aquesta tasca.

Divendres per fi van arribar els xics i les xiques, amb les motxilles plenes d’expectatives. L’equip de tutoria els va rebre i van començar les primeres activitats de coneixença, de teixir grup i compartir. Un joc de pistes per l’escola els va ajudar a fer seu l’espai de la que durant aquest curs serà la seua segona casa. En acabar la foto final estava plena de somriures.

Benvinguts i benvingudes!