El passat divendres 24/05/24, l’auditori de Catarroja es va omplir d’alegria i orgull durant la cerimònia de graduació del Batxillerat de Florida Secundària. Aquest esdeveniment va destacar per la seua emotivitat en el moment que un grup d’alumnes va recitar “Els Amants” un preciós poema de Vicent Andrés Estellés, i per la impressionant interpretació de la cançó «Hijos del Verbo Amar» de Pablo López, a càrrec d’una talentosa alumna, que va rebre una ovació del públic.

Altre dels instants més destacats va ser el lliurament d’esments d’honor als alumnes amb les millors qualificacions, els quals van ser reconeguts per la seua dedicació i excel·lència acadèmica.

Per últim, però no menys important, tinguérem els discursos institucionals: directora, famílies, tutores i tutor. Discursos plens de paraules engrescadores, carregades d’amor i d’agraïment cap als estudiants i el personal de l’institut. No podem oblidar tampoc als i les representants de cada tutoria, qui posaren els tocs d’humor recordant anècdotes del curs i que a més d’un els feu riure.

Va ser una vesprada plena d’emoció, on es va celebrar no sols la fi d’una etapa acadèmica, sinó l’inici d’un futur prometedor per a tots els graduats i graduades.

ENHORABONA PROMOCIÓ 2022-2024!!!