Arranca Objectiu Escola

El diferents àmbits en què s’agrupen les assignatures de 1r d’ESO de Florida Secundària han tornat a trobar-se en un punt comú: el projecte interdisciplinari Objectiu Escola, que té com a finalitat principal conscienciar l’alumnat de tot el centre de la importància de la reutilització, la reducció i el reciclatge mitjançant una campanya creada per l’alumnat de 1r.

El projecte s’encetà amb una xerrada formativa a cadascun dels grups de 1r ESO per part de l’empresa CMplastik, on treballaren conceptes com la petjada ecològica, l’escalfament global, el canvi climàtic, l’economia circular, els ODS i l’Agenda 2030, els microplàstics o els bioplàstics. Aquests tallers formatius finalitzaren amb el llançament d’un repte, el repte tap, amb què es busca que tota l’escola emplene un gran contenidor de taps, cedit per la mateixa empresa, per fer amb tot el plàstic recollir un banc per al pati.

L’alumnat de 1r d’ESO, davant la demanda de l’empresa, està ja generant una campanya de conscienciació internivell, que partia d’una dinàmica de design thinking, per aconseguir que tot l’alumnat de l’escola hi participe de la recollida de taps per donar-li una segona vida al plàstic. L’objectiu és aconseguir 2.400 taps.

#escolarecicla #reptetap #objectiuescola