L’alumnat de 1r d’ESO de Florida Secundària ha començat un projecte interdisciplinari envers la sostenibilitat i el reciclatge que té com a objectiu aconseguir el repte tap que els ha llençat l’empresa CMplastik.

Abans de començar l’alumnat ha participat de diferents tallers formatius al voltant dels ODS, de l’Agenda 2030, de les alternatives sostenibles per al dia a dia, de l’economia circular… Aquesta formació ha estat a càrrec de CMPlastik i de l’Ajuntament de Catarroja.

Ara tenen un repte per davant: aconseguir que tot el centre emplene el contenidor de taps perquè es transformen en un banc per a l’escola. Per a aconseguir-ho, treballarem de valent des de les diferents assignatures i àmbits i mitjançant una dinàmica de design thinking, l’alumnat dissenyarà una campanya de conscienciació.