El nostre alumnat de 4t d’ESO ha tancat una etapa bem important de la seua vida i, a Florida Secundària, volguérem celebrar-ho amb un acte de graduació al TAC en què se’ls donara vegada més el protagonisme.

No faltaren les peces musicals (amb un ball sorpresa final i interpretacions amb trompeta en directe), els discursos d’agraïment per part de l’alumnat i les paraules d’ànim i d’il•lusió per part del professorat tutor.

L’AMPA també estigué present i la nostra presidenta, Ana Peña, va lliurar un detall floral a Celia i a Almudena, dos mares que han estat com a representants de les famílies i ara acaben també aquesta etapa. Els agraïm enormement la seua participació i implicació en l’escola.

Durant l’acte l’equip de tutoria va fer també lliurament dels premis extraordinaris, de les mencions honorífiques i dels millors expedients.

Enhorabona a tot l’alumnat per l’esforç fet fins arribar ací! El futur és vostre!