Divendres 22 de març al TAC de Catarroja es va celebrar la 26 Edició dels Premis Sambori, que reconeixen els treballs de creació literària en valencià de l’alumnat d’Infantil, Primària, l’ESO i Batxillerat. A l´acte, conduit per Nuria Blanch Esteban, regidora de Ciutat Educadora, es va fer un reconeixement a l’alumnat amb treballs finalistes de cada centre i, per suposat, l´agraïment al professorat i les famílies. Enguany, han participat 6 centres del municipi, entre els quals es troba, un any més, Florida Secundària.

Volem donar l’enhorabona a l’alumnat de Florida que ha estat seleccionat per a participar en la fase local d´aquesta edició: Alba Ros Lledó (2n ESO), Claudia Marco Delamo, Claudia Latorre Martín, Teresa Sanz Ramón i Iván Carles Quesada (3r ESO), Sara León Agüera, Aitana Gómez Esteve, Irene Cortés Olmos i Diana Cortés Olmos (4t ESO), Ianira Álvarez García, Claudia Gimeno Calvet i Antonio Escorihuela Colubi (1r Batxillerat), Sergi Silvestre Riera, Mariam Liñán Marco i Aitana Calpe Mocholí (2n Batxillerat).

Els treballs seleccionats passen ara a la fase Trobada de comarca. Entre tots els guanyadors i guanyadores d’aquesta fase s’atorgaran tres premis per categoria, que seran guardonats i que passaran a la fase final.

Us desitgem molta sort, artistes, i allò més important: no deixeu mai de crear històries.