PROVES homologades A2 d’ANGLÈS i FRANCÈS

Les proves homologades per a obtenir el certificat de nivell bàsic A2 d’anglès i francès tindran lloc el dia 15 de febrer de 2021 i el dia 26 de febrer de 2021 respectivament.

La prova d’anglès es farà al saló d´actes de l´edifici C. La prova de Francès es farà a l’edifici de Florida Secundària. L’alumnat de 4t ESO, 1er i 2n de Batxillerat i de cicles formatius podeu passar a matricular-vos del dia 7 al 13 de gener per secretaria acadèmica (Edifici C) en horari de 9:00 a 14:00h. Les llistes d´admesos es publicaran el dia 15 de gener al tauló del departament de llengües de Florida Secundària (segon pis). Des del mateix dia 15 s’obrirà un termini de reclamacions fins al 28 de gener.

Per a fer efectiva la matricula, cal presentar el vostre DNI, una còpia del mateix, la sol·licitud de participació per a la prova que es facilitarà al centre i fer el pagament de la taxa oficial corresponent.

Recordeu que es poden consultar exemples de les proves a les webs de les escoles oficials d’ idiomes i a la pàgina de conselleria, tot i que li dedicareu temps a la preparació de les diferents destreses des de les dos assignatures. Us adjuntem la guia del candidat per si voleu consultar-la.

No ho deixeu per a l’últim moment i bona sort a tots i totes!

Adreça on trobareu més informació:   http://www.ceice.gva.es/va/web/dgplgm/proves-homologades