L’empresa CMPlastik ha format l’alumnat de 1r d’ESO de Florida Secundària en sostenibilitat i ens ha llençat un repte: omplir el contenidor de taps que ens ha cedit per a aconseguir fabricar amb eixos taps un banc per al nostre pati.

Amb aquest repte tap encetem un projecte interdisciplinari, Objectiu Escola, des d’on s’aproparem des dels diferents àmbits de coneixement al tema de la sostenibilitat, s’endinsarem en el treball profund de dos ODS (acció pel clima i consum i producció responsables), coneixerem i practicarem alternatives sostenibles per a la nostra vida diària – a casa i al centre-, investigarem aspectes com el nostre cosum d’aigua o l’evolució amb el pas del temps d’algunes pràctiques diàries que fomenten la cura pel medi, i crearem una campanya de conscienciació per a tota l’escola.