Per fi, després de tant de temps de restriccions, l’alumnat de l’optativa de francès (de 1r a 4t ESO) de Florida Secundària, ha pogut assistir “en viu” a la representació de l’obra Cyber Amour”, a càrrec de la companyia “La Tournée Teatro”.

La representació s’ha fet al Tac de Catarroja, respectant totes les mesures de seguretat, i forma part de la campanya “Anem al teatre” organitzada per l’Ajuntament de Catarroja.

Prèviament, al llarg de la setmana, a les classes de francès hem fet activitats de vocabulari, comprensió escrita i oral, que ens han ajudat a entendre un poc millor el que anàvem a veure.

L’obra planteja una història entre adolescents i aborda temes com l’amistat, l’amor, la influència de les xarxes socials, la importància de la seguretat en sí mateix i de l’honestedat en les relacions. Es tracta d’un espectacle interactiu on alguns alumnes voluntaris han fet part de l’espectacle i on, en diferents moments, es demana la col·laboració del públic. L’espectacle ha finalitzat amb un col·loqui en francès amb l’actor i l’actriu, on l’alumnat ha pogut plantejar-los preguntes sobre l’obra, l’experiència de la representació… i també algunes curiositats personals. Des d’ací felicitem els i les valents de Florida que han participat tant a l’espectacle, com fent preguntes!

Un espectacle dinàmic i divertit que ens ha permès donar un context significatiu a l’aprenentatge del francès.

Des d’ací volem agrair l’Ajuntament de Catarroja per oferir-nos la possibilitat d’assistir de manera gratuïta a aquest espectacle i, com no, felicitar també l’alumnat que ha participat en l’activitat pel seu bon comportament i la seua implicació, que han estat molt importants per a que tot haja eixit bé. Félicitations!

Ens alegrem de poder, per fi, recuperar de manera segura els espais i activitats culturals que tant ens enriqueixen.