Les proves homologades per a obtenir el certificat de nivell bàsic A2 d’anglès i francès tindran lloc el dia 21 de març del 2023 les d’anglès i el 22 de març del 2023 les de francès.

El període d’inscripció és del 8 al 15 de febrer i podeu passar per secretaria acadèmica (Edifici C) en horari de 9:00 a 14:00h. Cal portar omplert l’imprès de sol·licitud que s’ha enviat a les famílies per Alexia. Les llistes d´admesos es publicaran el dia 23 de febrer al tauló del departament de llengües de Florida Secundària (segona planta). Des del mateix dia 23 s’obrirà un termini de reclamacions fins al 3 de març.

Per fer efectiva la matricula cal entregar la sol·licitud de participació que es facilitarà al centre via Alexia.

Recordeu que es poden consultar exemples de les proves a les webs de les escoles oficials d’ idiomes i a la pàgina de conselleria, tot i que li dedicareu temps a la preparació de les diferents destreses des de les dos assignatures.

No ho deixeu per a l’últim moment i bona sort a tots i totes!

Adreça on trobareu més informació: https://ceice.gva.es/va/web/dgplgm/proves-homologades