La nostra Comissió d’Igualtat de Florida, a través del col·lectiu LGTBI+ que en forma part d’aquesta, ha volgut commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb una acció per reivindicar, visibilitzar i despertar consciència sobre la importància de la tolerància i el respecte a la diversitat.

Han creat a Florida Secundària una instal·lació artística col·laborativa i interactiva formada per 3 siluetes: una d’elles és més colorida i representa la llum (el permís de poder ser, l’acceptació, la tolerància, la llibertat…); una altra representa la foscor i el fum que també ens acompanya en la nostra realitat (prejudicis, burles, menyspreus, repressió, etiquetes, qüestionaments, dubtes, pors…); la tercera és una silueta en blanc, que pretén ser un espai de lliure expressió per a aquelles persones que desitgen, necessiten o tinguen alguna cosa a dir (amb paraules, dibuixos, notícies, fotografies, etc).

Esperem que genere reflexió, interès i curiositat!