L’alumnat de 2n d’ESO de Florida Secundària ha tancat el projecte «Tirem del fil: el rastre de la moda» amb una exposició de les arpilleres que han creat per a commemorar el desé aniversari de l’enfonsament del Rana Plaza a Bangladesh.

Les nostres famílies han estat presents durant el procés d’elaboració i han ajudat l’alumnat a aconseguir el resultat, que ha estat exposat al hall de l’edifici C.

Camino Simarro (tècnica de projectes de SETEM) ens va acompanyar també durant l’exposició, ja que fou ella qui els va llençar aquest repte de crear les arpilleres i de generar una campanya de recollida de signatures per a aconseguir salaris dignes per als treballadors i treballadores de la indústria tèxtil.

Podeu participar ací amb la vostra signatura:

https://robaneta.org/1-milio-de-firmes-per-aconseguir-salaris-dignes/?fbclid=IwAR3R0O4_jBIVDm_05GENpKxXB2eymehztO2R61tS1LfjXQsvrVBWu8LmEuc