El viatge d’intercanvi amb França de l’alumnat de Florida Secundària està arribant al final i la valoració de l’experiència està sent molt positiva per part de tot l’alumnat i professorat participant, que ha gaudit de noves experiències aquests darrers dies. Ens ho conten després d’un cap de setmana de gaudir amb les famílies d’intercanvi.

El dijous vam agafar diversos busos per anar a el nostre destí principal, el volcà «Puy de Dôme», però abans passàrem pel «Jardin Lecoq» on hem pogut veure naturalesa i animals. Després posàrem rumb al volcà «Puy de Dôme«, un recorregut de 12 km per arribar a 1500m d’alçada, amb un desnivell de 400m. Ha sigut una ruta divertida i verda.

(Diana i María, 3r d’ESO)

Divendres vam fer activitats conjuntes amb els francesos i ens van ensenyar la seua escola,una escola un poc diferent per a nosaltres per la seua organització tan marcada. Després anàrem al el llac propi de la localitat (Plan d’Eau) on vam passar un bona estona, abans de preparar-nos per a anar a casa per preparar-nos per jugar al làser game amb els nostres correspondants. Ho vàrem passar molt bé i també ens vàrem acomiadar dels altres francesos, als que ja no sabíem si tornaríem a vore

(Gal.la – 3r d’ESO)