En el marc del projecte 50-50 s’han compartit amb els ecodelegats i ecodelegades dels diferents grups tutoria els darrers acords que la comissió de sostenibilitat va prendre envers el consum d’aigua i l’ús adequat de les aixetes, el consum d’electricitat, la gestió dels residus o el consum d’aire condicionat.

La comissió ha presentat les accions encetades i la seua evolució, i les que caldrà posar en marxa al mes de juny, entre les quals es troba fer un ús conscient de l’aire condicionat gràcies al control de temperatura que faciliten els termòmetres habilitats a les diferents aules o la correcta gestió dels residus gràcies a les noves papereres i contenidors de diferents colors.

Des de l’equip energètic s’ha llençat una proposta de concurs per a les tutories: en finalitzar cada matí es revisaran les aules i s’anotarà el grau d’acompliment dels compromisos i accions eco-conscients per les quals vetllarà l’equip d’ecodelegats i ecodelegades de cada tutoria, i a final de curs es repartiran diferents premis a les aules més «eco-conscients«.