El dimarts dia 26 de setembre se celebra el Dia Europeu de les Llengües i per a commemorar aquest dia, en un treball conjunt entre el Departament de Llengües i la Biblioteca de Florida Secundària, es va organitzar una activitat per a tot l’alumnat. Amb aquesta, hem volgut donar visibilitat a les diferents llengües que parlem al nostre centre i demostrar que, inclús sent un centre amb diversitat de llengües (xinés, àrab, valencià, castellà, francés, anglés…) i cultures, tots caminem a la mateixa direcció amb respecte, companyia i amistat.

El professorat de llengües va aprofitar aquest dia per a explicar a l’alumnat que l’aprenentatge de llengües és beneficiós per a joves i adults i gaudir de les oportunitats que ofereix, et permet conéixer nous amics i ampliar la nostra visió del món.

L’alumnat va escriure en uns paperets una paraula desitjada, la paraula que més significat té per a u mateix en diferents idiomes per a després ser penjades al mural fet especialment, pel professor de l’àmbit d’expressió, per a commemorar aquest dia.

Entre tots hem fet possible que quedara fantàstic!!!