Quina millor manera de començar el curs que compartint emocions que ens recorden l’estiu i aconseguir que ens acompanyen al llarg de l´any? Després d´una sessió breu de mindfulness, l´alumnat d’anglès de segon cicle d´ESO de Florida Secundària, va rescatar les imatges més inspiradores del seu estiu, la música, els llocs i les persones que els recorden moments especials d´aquest temps de vacances. En acabar, les posaren per escrit en fulls de colors i, una volta decorats, les compartiren amb la resta del grup.

Amb l´activitat SUMMERTIME, no sols hem trencat el gel, ens ha permès dedicar temps a escoltar-nos uns a altres, parar atenció a diferents gèneres musicals (pop, indie, rap, metal, rock, house, hip-hop i molt de reggaeton i dembow), descobrir i viatjar a diferents llocs i recordar a les persones que ens han fet gaudir i somriure en el nostre temps de descans.

Ara ens queden els murals plens d´emocions, imatges i paraules que ens donaran una espenta cada volta que ens apropem a aquesta finestra plena de bones vibracions.

GOOD VIBES, GOOD LIFE!