Aquest curs escolar, 12 alumnes i 2 membres de professorat de Florida Secundària participen en un projecte Erasmus KA122. La mobilitat d´aquest tindrà lloc el proper mes de gener a Middelburg, Països Baixos, on s’allotjaran amb famílies d’alumnat neerlandès. Allí visitaran l´escola sòcia CSW i treballaran en un programa d´activitats i visites culturals.

Els objectius d´aquest projecte Europeu KA122 són millorar la competència lingüística de l’alumnat en llengua anglesa a través de l’aprenentatge vivencial i reforçar la dimensió europea promovent el coneixement sobre el patrimoni comú europeu.

Una vegada l´alumnat participant ha estat escollit després d’un procés de selecció, aquest ha començat a treballar en les activitats preparatòries a la visita. Els i les estudiants de 2n a 4t d´ESO han realitzat una prova de nivell en llengua anglesa que ens ajudarà a saber la repercussió d´aquesta experiència en el seu aprenentatge així com a ser conscients de si els objectius són aconseguits.

Tot seguit a la prova de nivell, l´alumnat es vorà immers en un treball d´investigació previ sobre la cultura i les tradicions dels Països Baixos. Durant aquesta recerca, l’alumnat formularà diverses qüestions envers a aquesta regió i els seues costums que haurà de respondre durant la visita.

Comença el compte enrere!