Continuem amb el projecte Green Friday a 2n ESO de Florida Secundària.

Una vegada hem aprofundit des de les diferents assignatures en qüestions com ara l’obsolescència programada, el llenguatge de la publicitat, els elements dels anuncis o els arguments a favor i en contra del Black Friday, arriba el moment de posar-nos mans a l’obra.

L’alumnat es distribueix en cinc tallers on aprendrà altres maneres de compartir bens i serveis sense diners (« Regala temps i llibres » i « Reparació i manteniment de bicicletes”), on farà crítica subversiva dels codis de la societat de consum (“Poses” i “Contrapublicitat”) i on mostrarà en una maqueta tot allò que ha après en la investigació de camp (“Que no t’enganyen”).

En aquests tallers comptem amb l’ajuda d’algunes famílies que s’han animat a col·laborar, així com del voluntari Vicent que ha vingut a ensenyar-nos a tindre cura de les nostres bicicletes de manera senzilla i autosuficient.

Divendres mostrarem el resultat del treball a tota la comunitat educativa.