A Florida Secundària som «Espai lliure de mòbil» perquè estem convençudes que necessitem llocs i moments de desconnexió digital on gaudir de totes aquelles coses que de vegades les pantalles deixen en un segon plànol. També perquè hem comprovat que quan desapareixen els dispositius és més fàcil sostindre l’atenció i millora la convivència a l’escola.

Després de treballar temes relatius a l’addicció a la tecnologia amb l’alumnat de 1r ESO, Teresa i Aridane, tècnics de l’UPCCA de Catarroja, es van oferir a venir a escola i fer una sessió per a les seues famílies. Va estar una formació ben interessant sobre els riscos de les pantalles i sobre com podem marcar límits clars i acompanyar des de la tranquil·litat en l’aprenentatge d’un bon ús dels dispositius . Des de l’escola aprofitàrem també per explicar alguns dels problemes que ens estem trobant a les aules, les mesures que hi apliquem i per buscar eixa complicitat de les famílies tan necessària per a dur endavant la nostra tasca educativa.

Va ser una vesprada molt enriquidora  i volem agrair la participació de totes les famílies que hi van assistir i, sobretot, de Aridane i Teresa.