El passat 9 d’abril, arribaren a Florida Secundària els 11 alumnes i els dos profes del CSW Toorop de Middelburg. Aquests han format part d’un projecte europeu KA122 i han participat en un programa d’activitats intens, en el qual s’ha fomentat especialment l’aprenentatge de la llengua anglesa i reforçat la dimensió europea i la valoració del patrimoni europeu comú.

Entre les activitats que han realitzat ha estat la visita de les ciutats de Xàtiva, on van participarr en una ruta cultural, i València, on van fer una ruta en bici per l’antic llit del riu Túria que els ha servit per a apropar-se als llocs més emblemàtics de la ciutat. També van poder endinsar-se en el món de la pilota valenciana, passejar fins el Port de Catarroja i treballar per mitjà d’activitats aspectes culturals de la nostra zona.

A més a més, a l’Ajuntament de Catarroja l’alcaldessa de la ciutat i diversos regidors els van rebre i els van donar la benvinguda. Després, tècnics de l’ajuntament els guiaren per la ciutat i els mostraren els edificis clau de Catarroja, així com els parlaren de la tasca que estan portant a terme per a aconseguir els ODS de l’agenda 2030.

L’alumnat neerlandés ha estat compartint l’experiència amb 12 alumnes de Florida Secundària i les seues famílies. Aquest alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO va visitar Middelburg el passat gener.