El passat dijous 2 de maig, a les 18:00 h al TAC de Catarroja es va celebrar una festa especial pel valencià. En concret, es va portar a terme la IIIª Festa Enric Valor que es celebra a la nostra localitat i que inclou el concurs “Fes la teua Rondalla” organitzat des de l’Ullal Col·lectiu pel valencià de Catarroja.

En aquesta edició van participar les nostres alumnes de Florida Secundària Irene Valiente Gallardo de 1r ESO B amb la creació “La Granota que parla” i Mar García Robla de 1r ESO C amb “El misteri de Maria i el pergamí”, resultant aquesta la guanyadora de 1r ESO.

És per aquest motiu que volem, d’una banda, agrair a Irene el seu treball i dedicació i felicitar a Mar per la seua victòria. De l’altra, animar a tot el nostre alumnat a continuar desenvolupant la seua creativitat i el seu compromís per la llengua.

L’acte va començar amb un reconeixement a la figura del nostre Enric Valor, tot seguit es van lliurar els premis als treballs seleccionats dels cursos participants i va concloure amb l’actuació del grup Lairó que va engrescar tot el públic amb les seues cançons i balls.