El passat dia 6 de maig, 12 alumnes de Florida Secundària i els nostres professors, Mari Carmen Martínez i Héctor Collado, viatjaren a Cournon d’Auvergne per participar en una nova mobilitat subvencionada amb fons europeus i dintre del projecte KA121. Aquesta vegada era el torn de l´intercanvi amb el centre francès «Collège de la Ribeyre» de Cournon d´Auvergne, amb els quals ja portem diversos anys treballant.

Durant una setmana, els i les participants s´allotjaren en casa de l´alumnat amfitrió francès i seguiren un programa d´activitats en les quals es buscava millorar les competències acadèmiques i personals de tots ells i elles, així com fomentar la seua conscienciació mediambiental. Entre altres, visitaren el «Puy de Dôme» amb més de 400 metres de desnivell positiu, el parc temàtic sobre els volcans «Vulcania», participaren en una gimcana urbana a Clermont Ferrand o conegueren la ciutat de Lyon.

Si voleu conèixer més detalls d´aquesta mobilitat, podeu visionar els vídeos que ens han preparat o llegir el «Diari de Viatge» de l´experiència.