L’alumnat de quart d’ESO en l’assignatura de tecnologia de Florida Secundària han culminat un projecte fascinant: la construcció d’un cotxe teledirigit mitjançant Bluetooth i programat amb Arduino.

Aquest projecte no sols ha implicat la creació d’un cotxe completament funcional, sinó també la presentació d’una memòria tècnica que documenta tot el procés de construcció.

Cada alumne ha desenvolupat el seu propi disseny, aportant creativitat i innovació a la seua obra. Al final del projecte, els cotxes es posen a prova en una carrera emocionant per a determinar quin model és el més eficaç.

Aquest tipus de projectes fomenten l’aprenentatge pràctic i l’aplicació de conceptes teòrics en situacions reals, oferint als alumnes una experiència educativa integral i molt enriquidora. Felicitacions a tots els participants per la seua dedicació i esforç!