Divendres 14 de juny, a Florida Secundària,  celebràrem al TAC la graduació del nostre alumnat de 4t d’ESO, que finalitza una etapa plena d’aprenentatge, vivències, records i experiències que formaran part, per a sempre, de les seues vides.

L’acte fou ben emotiu i la invitació a l’atreviment per acceptar nous reptes, sense por a la incertesa, va ser la línia dels discursos d’un professorat emocionat.

L’alumnat, que va entrar a la nostra escola en plena situació d’emergència sanitària, es va acomiadar amb un discurs en què l’agraïment a tot el professorat i el personal del centre va estar molt present i ens va deleitar amb un ball final per a celebrar el fi d’aquesta etapa.

La nostra presidenta de l’AMPA, Ana Peña, es va acomiadar d’aquest càrrec que ha desenvolupat des de l’estima i el respecte cap al centre i cap a tota la comunitat educativa. Per això, les seues companyes li volgueren dedicar unes paraules i li feren un xicotet detall. D’aquest detall de comiat també fou sorpresa M.José Blanco, que acaba també enguany a l’AMPA.

No pogueren faltar les mencions honorífiques a l’esforç, la superació i l’exemple de convivència: Lucia Garcia (4t ESO A), Daniela Ortiz (4t ESO A), Aitana Gómez (4t ESO B), Rocío Vázquez (4t ESO C) i Patricia Aguilar (4t ESO D) foren les guardonades.

En definitiva, fou una vesprada especial per a tots i totes.

Gràcies, famílies, per haver confiat en nosaltres per a l’educació dels vostres fills i filles.

Hem gaudint ensenyant i hem après molt de cadascú/na d’ells/elles!