El nostre alumnat de 2n ESO estan fent ones amb el seu projecte «Una Escola de Profit» a Florida Secundària! Aquest projecte està deixant la seua petjada en enfrontar el malbaratament alimentari d’una manera creativa i pràctica.

Des de tallers de conscienciació fins a activitats pràctiques, estan demostrant el seu compromís amb un món més sostenible i responsable. Una de les activitats destacades va ser el taller de cosmètica, i les fotos parlen per si mateixes! Miren eixes cares plenes de crema exfoliant feta de pòsits de café! Quina millor manera de reutilitzar i reduir desaprofitaments que transformar-los en productes útils i naturals!

A més, els i les nostres estudiants també han estat creant llapis labials utilitzant cera de ciris reutilitzada, demostrant que amb un poc de creativitat i consciència ambiental, podem fer una gran diferència en el nostre entorn!

Estem increïblement orgulloses de la seua dedicació i entusiasme per trobar solucions innovadores per a problemes reals. Continuem inspirant-nos mútuament i treballant junts cap a un futur més sostenible. Endavant equip!