A 1r d’ESO de Florida Secundària hem encetat el projecte Objectiu Escola amb un repte. Volem posar en marxa un sistema de recollida i reciclatge de taps per fer de la nostra escola un lloc més sostenible. A més a més utilitzarem alguns d’aquests taps per fer una acció artística reivindicativa que denuncie la contaminació amb plàstics.

Per tal d’aconseguir el màxim de taps possibles, l’alumnat ha dissenyat una campanya amb diverses accions. Han fet cartelleria, han enviat un comunicat a les famílies i el personal de Florida, han passat per les aules per conscienciar del problema del plàstic i convidar a la col·laboració, han construït contenidors per a diferents punts de l’escola… Fins i tot han organitzat un mercadet on intercanviaven taps per elements de decoració fets per elles i ells o per uns vals per certs privilegis que han pactat amb l’equip de tutores i tutors per a concedir als grups que més aporten.

En definitiva, han posat la creativitat i el sentit emprenedor al servei d’un projecte comú. Ens ajudeu a aconseguir el nostre repte?