Un grup d’alumnes de 1r d’ESO de Florida Secundària ha portat la màgia dels contes als més menuts de l’escoleta infantil Ninos d’Albal. Les joves, motivades pel projecte escolar Objectiu Escola, van preparar un espectacle de contacontes amb titelles que va captivar l’atenció i la imaginació dels xiquets i xiquetes.

L’actuació, que va tenir lloc el passat dijous 23 de maig pel matí, va incloure una sèrie de contes basats en la sostenibilitat per als quals van treballar tant en la creació del conte i dels guions com en l’elaboració de les titelles – amb materials reciclats. Tot amb l’objectiu de contar històries que transmetre valors com l’amistat, la solidaritat i el respecte a la natura.

Aquest tipus d’iniciatives demostren com la creativitat i la implicació dels joves poden tenir un impacte molt positiu en la comunitat, creant moments màgics i educatius per als més petits.