El dijous dia 13 de juny, l’alumnat d’Audició i Llenguatge de Florida Secundària va fer una visita a la Residència de la Tercera Edat San José de Sueca acompanyats de la seua professora Paula i de la bibliotecària i col·laboradora del projecte, Arantxa.

Aquesta visita ha sigut el colofó final a l’activitat de correspondència per carta que han realitzat al llarg de tot al curs el nostre alumnat amb els iaios i iaies d’aquest centre sociosanitari d’atenció geriàtrica.

Allí, han pogut ficar cara a les persones amb qui s’enviaven les cartes i han compartit un matí de jocs, birles, pesca d’ànecs, etc., tot jocs lúdics i d’estimulació cognitiva.
Per finalitzar aquesta jornada, s’han fet entrega de les últimes cartes escrites per a desitjar-se un bon estiu.

Ha sigut un matí diferent i carregat d’emocions.