El pròxim dia 22 de desembre a les 9.30h., des de Florida Secundària, en col·laboració amb l’AMPA i Florida Voluntariat, organitzem la 2ª Marxa Solidària, amb un recorregut de 6 quilòmetres.

Aquesta activitat està dirigida a l’alumnat de Batxillerat, docents, PAS, antic alumnat i qualsevol persona major de 16 anys que vullga unir-se.

El dorsal per a participar té un cost de 3 euros i en breu us direm com es pot adquirir. La Marxa serà en benefici de l’Associació VH Lindao CV.

En acabar la marxa es farà un sorteig de regals entre totes les persones presents que hi hagen participat.

D’altra banda, per a aquelles persones que volen col·laborar amb l’Associació però no poden participar en la marxa, existeix la possibilitat d’adquirir un dorsal 0. Les persones interessades en col·laborar en aquesta modalitat pode fer el donatiu igualment en els llocs abans indicats o bé a través de transferència al compte de l’Associació ES85 3159 0029 3629 4375 5724, indicant com concepte «Donatiu marxa solidària Florida”

Ací us deixem el recorregut:

Col·laboren: Fundació Florida, Florida Voluntariat, AMPA Florida Secundària, Caixa Popular, Consum, Velarte, Cárnicas Serrano, Agrícola San Jose de Alcasser cooperativa valenciana.